Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΠΑΠ Πλαταμώνα 54-66 (φωτο-βίντεο)


Την πρώτη του φετινή ήττα πραγματοποίησε χθες για την 3η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας από την ομάδα του Πλαταμώνα με τελικό σκορ 54-66.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα μπαίνοντας πιο δυνατά και προηγήθηκε γρήγορα με 11-4, όμως σε εκείνο το σημείο η ομάδα κόλλησε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι και με ένα σερί 0-14 να προηγούνται με 11-18.
Ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας με τον Τριανταφύλλου να παίρνει αρκετές προσπάθειες και να κρατάει την ομάδα του κοντά στο σκορ έκλεισε το ημίχρονο στο -6 (23-29).
Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα, με τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας να χάνει πολλά ριμπάουντ και να κυνηγάει συνέχεια το σκορ με τον Τριανταφύλλου να είναι σε ακόμα ένα παιχνίδι εύστοχος. Επιθετικά βοήθησε και ο Σαρακινλής στον πρώτο του επίσημο αγώνα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 54-66 για την ομάδα του Πλαταμώνα που πέτυχε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη.
Καλή ήταν η διαιτησία των Χατζηχαρίση και Μητώνα.
Για τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν παρότι βρέθηκαν στην αποστολή οι Αρβανιτάκης και Δελόγλου, ενώ ο Λιούγκας αγωνίστηκε παρότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τελευταίο του τραυματισμό.
Την επόμενη αγωνιστική (1/11) ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας αγωνίζεται στην έδρα του Κολινδρού ενώ ο ΠΑΠ Πλαταμώνας υποδέχεται τον Ηρακλή Μελίκης.

Δείτε βίντεο του χθεσινού αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(11-12), 2o(23-29), 3o(39-46), 4o(54-66)
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέϊος 3, Εμμανουηλίδης 2, Μπάτσος 4, Λιούγκας 5, Αβραάμ, Αρβανιτάκης, Δελόγλου, Σαρακινλής 16, Τριανταφύλλου 24(5), Ουρτζάνης, Βαρδάρης.
ΠΑΠ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Παπαδημητρίου): Tσιλινίκος 8, Κομματάς, Παπαδημητρίου 15(1), Τζώβας 20, Στούμπος 17(1), Αναστασίου, Γκαράς 6, Γκούθας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του karatzova.com από την αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.