Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Αιγινιακός 65-56 (φωτο&βίντεο)


Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες ο ΦΟΑ επέστρεψε χθες στα θετικά αποτελέσματα για την 7η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, πετυχαίνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Αιγινιακό που βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Αριδαίας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Μπεγλόπουλο να πετυχαίνει με ωραίες προσπάθειες δύσκολα καλάθια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ μόνο μία φορά σε όλο το παιχνίδι στα μέσα του 1ου δεκαλέπτου (9-10) και από τότε κυνηγούσαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθημε με 19-11 υπέρ των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, όμως ο ΦΟΑ με παίκτες που προέρχονταν από τον πάγκο έβρισκε πολλές λύσεις κλείνοντας το ημίχρονο στο +10 (34-24).
Στην επανάληψη ο Αιγινιακός τα έδωσε όλα για να γυρίσει το παιχνίδι μειώνοντας μέχρι και στους 5. Μεχρί εκεί όμως αφού σε πολλά σημεία δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο ΦΟΑ που έπαιξε σε όλο το παιχνίδι πολύ καλή άμυνα, ενώ σε πολλά κρίσιμα σημεία τα τρίποντα του Αβραμίδη έδιναν πολύτιμες ανάσες. Τελικό αποτέλεσμα 65-56, με το ΦΟΑ να επιστρέφει στις νίκες αποδεικνύωντας ότι η ήττα στο Άσπρο ήταν μια κακή παρένθεση.
Και σε αυτό το παιχνίδι ο ΦΟΑ δεν ήταν πλήρης, αφού εκτός αποστολής ήταν οι Αμπάρης και Γκαλίτσιος.
Με λάθη και για τις δύο ομάδες η διαιτησία των Χατζηχαρίση και Καπουρτίδη.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε κλήρωση ενός ψηφιακού αποκωδικοποιητή, προσφορά του καταστήματος ΒΙΚΑΡ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ στην Αριδαία.
Την επόμενη αγωνιστική (29/11) ο ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του Σκυδραϊκού, ενώ ο Αιγινιακός υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή αναμέτρηση



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(19-11), 2o(34-24), 3o(46-39), 4o(65-56)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Kανονίδης Γ., Αβραμίδης 15(4), Ταρασίδης, Τοπαλίδης 8, Χαραλαμπίδης 8, Μπεγλόπουλος 14(1), Παπαβραάμ 6, Αθανασιάδης 8, Τζάτσης 4, Αλεξανδρόπουλος 2, Σαμαρτζίδης, Κανονίδης Ι.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Mωυσίδης 4, Κατσιάνος 11(1), Τσιάμης, Αργυρόπουλος 16(1), Βουλτσίδης Κ. 2, Στάμος, Βαφόπουλος 4, Ντινόπουλος 8, Βουλτσίδης Π. 10(2), Κοντόπουλος, Μελίδης 1, Γκακουδής.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.