Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηρακλής Μελίκης - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 81-74




Λύγισε τελικά ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας και δεν απέφυγε την ήττα στη Μελίκη από τον τοπικό Ηρακλή για την 7η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ που έγινε το Σάββατο 22/11. 
Η ομάδα της Αριδαίας παρατάχθηκε με μόλις έξι παίκτες στο παιχνίδι, αφού υπήρχαν αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών συν την απουσία του Λιούγκα που κάνει τη στρατιωτική του θητεία.
Παρόλα αυτά όμως ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, το οποίο έλεγχε από την αρχή με τους Αρβανιτάκη και Τριανταφύλλου να βάζουν εύκολα καλάθια και να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο δεκάλεπτο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο ημίχρονο σε 31-31, με τον Πεχλιβανίδη Ε. να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι και πήρε μια διαφορά δέκα πόντων (48-58) με την οποία φάνηκε να τελειώνει το ματς με τον Αβραάμ να έχει 3/5 τρίποντα, όμως στο τελευταίο καταστροφικό δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 33 πόντους με τον Ηρακλή Μελίκης να περνάει για πρώτη φορά στο σκορ 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και να το διατηρεί μέχρι τέλους εκμεταλλευόμενος την κούραση των παικτών του ΠΑΟΚ.
Πλέον η ομάδα της Αριδαίας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου, που υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με στόχο μόνο τη νίκη που θα τον αφήσει στη διεκδίκηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγεί στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Μελανίδης και Ντόγκας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(12-18), 2o(31-31), 3o(48-58), 4o(81-74)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ: Σωτηριάδης 6(1), Καραγιαννίδης 23(3), Χαλκίδης, Πεχλιβανίδης Δ. 3(1), Τριγκάς, Πεχλιβανίδης Ε. 33(4), Κουντής 5, Ζησιόπουλος, Ντόβας 2, Παπαζήσης 2, Πουσατίδης 3, Στογιάννης 4.
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Aβραάμ): Δελόγλου 8, Αβραάμ 13(3), Τριανταφύλλου 28(3), Αρβανιτάκης 23(1), Θυσιάδης 2, Βαρδάρης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.