Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kαταιγιστικός ο Αλμωπός Αριδαίας, νίκησε 6-0 τον Μ.Α.Πέλλας (φωτο)


alt
Εύκολο απόγευμα πέρασε σήμερα η ομάδα του Αλμωπού επικρατώντας με το εμφατικό 6-0 του Μ.Α. Πέλλας συνεχίζοντας να ευχαριστεί τον κόσμο της Αριδαίας με τις καλές εμφανίσεις του και την κορυφή στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α1.
Ο Αλμωπός όπως συνηθίζει σε όλα του τα εντός έδρας παιχνίδια είχε από την αρχή την υπεροχή και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ στην εστία των φιλοξενούμενων. Δεν άργησε και το πρώτο γκολ να έρθει, με σκόρερ τον Λάζαρο Ελευθεριάδη έδωσε γρήγορο προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στο 13'. Στη συνέχεια με δύο γκολ του Χρήστου Ελευθεριάδη στο 20' και το 36' έδωσε διαφορά τριών γκολ στο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ύστερα από μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του Μητιτανίδη, ο Τόζογλου έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τον χορό των γκολ ολοκλήρωσαν ο Θοδωρής Ελευθεριάδης στο 70' και ο Λάζος Ελευθεριάδης με  έυστοχη εκτέλεση πέναλτυ στο 85'.
Καλή ήταν η διαιτησία του Σελεμίδη με βοηθούς τους Κατεριάδη και Βαμβακά.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του karatzova.com από τη σημερινή αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.