Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κεραυνός Άσπρου - ΦΟ Αριδαίας 74-66 (φωτο)




Ήττα - σοκ υπέστη χθες ο ΦΟ Αριδαίας για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ στο κλειστό των Καλυβίων από τον Κεραυνό Άσπρου με 74-66.
Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΦΟΑ μπήκε καλά στο παιχνίδι προσπαθώντας να παίξει γρήγορο μπάσκετ κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να έχει ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ. Στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου όμως οι γηπεδούχοι προσάρμοσαν την άμυνα τους σε "ζώνη", καταφέρνοντας να ισορροπήσουν το παιχνίδι. 
Το ίδιο συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να δίνουν έμφαση στην άμυνα τους, και σε συνδυασμό με κάποια εύκολα καλάθια πήραν προβάδισμα στο ημίχρονο με 36-34.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ μπήκε μουδιασμένα, και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και με ένα γρήγορο σερί 8-2 πήραν κεφάλι στο σκορ, το οποίο με τη ζώνη στην άμυνα κρατούσαν με ασφάλεια. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με σουτ έξω από τα 6,75, στα οποία ο Τζάτσης ήταν σε καλή μέρα αλλά και με ατομικές προσπάθειες του Τοπαλίδη που έβρισκαν στόχο. 
Τίποτα όμως δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να είναι άστοχοι στα κρίσιμα σημεία κι έτσι οι γηπεδούχοι κράτησαν το πολύτιμο προβάδισμα τους μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Σημαντικές αποδείχτηκαν οι χθεσινές απουσίες των Αβραμίδη, Αθανασιάδη για τον ΦΟΑ, ενώ και ο Χαραλαμπίδης αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του.
Δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι για τρίτο σερί παιχνίδι νιώθουν αδικημένοι από το διαιτητικό δίδυμο (Παπαγεωργίου - Καλέσης), ειδικότερα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
Την επόμενη αγωνιστική (22/11) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην έδρα της τον δυνατό Αιγινιακό, ενώ ο Κεραυνός Άσπρου αγωνίζεται στην έδρα της Αλεξάνδρειας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(18-18), 2o(36-34), 3o(60-46), 4o(74-66)
AΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ (Δημητριάδης): Oξούζης 14(2), Πασχώνης, Παπαδόπουλος, Τσεχελίδης 14(2), Χατζημούσης 11(1), Πάτσος, Στόγιος 12, Τσελίδης, Τοπαλίδης 8, Δημάκας, Στογιαννίδης 12, Μισσιώνης 3.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Κανονίδης Ι., Ταρασίδης 5(1), Τοπαλίδης 20, Χαραλαμπίδης, Μπεγλόπουλος 10(1), Παπαβραάμ 9(2), Μαυρίδης, Τζάτσης 18(4), Αλεξανδρόπουλος, Σαμαρτζίδης, Αμπάρης 4.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.