Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΓΑΣ Έδεσσας 52-53 (φωτο-βίντεο)




Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με τον ΓΑΣ Έδεσσας για την 5η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα δραπετεύοντας από την Αριδαία με το διπλό.
Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να είναι ισόπαλες με 13-13. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας έπαιξε γρήγορο μπάσκετ και σε αρκετές φάσεις με τους Αρβανιτάκη και Τριανταφύλλου πετύχαιναν εύκολα καλάθια. Σε αυτό το δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ έτρεξε ένα σερί 17-6 κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενος με 30-19.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο ΓΑΣ Έδεσσας διόρθωσε την άμυνα του με τους γηπεδούχους να κολλάνε επιθετικά σε εκείνο το σημείο, και με ένα σερί 0-12 πέρασε μπροστά στο σκορ με τους Δοδόπουλο, Τότλη και Υφαντίδη να ανεβάζουν ρυθμούς.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε πόντο πόντο μέχρι το τέλος και στα κρίσιμα σημεία του αγώνα ο Δοδόπουλος εκμεταλευόμενος τη δύναμη του κάτω από την ρακέτα πετύχαινε κρίσιμα καλάθια δίνοντας προβάδισμα στο ΓΑΣ. Το ίδιο έκανε και στα τελευταία δευτερόλεπτα με το σκορ στο 49-52, όπου πέτυχε την καθοριστική βολή που κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Ο Σαρακινλής με τρίποντο μείωσε στο τελικό 52-53 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Μελανίδης και Μητώνας.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας έχει ρεπό, ενώ ο ΓΑΣ Έδεσσας υποδέχεται στην έδρα του τον Ηρακλή Μελίκης.



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(13-13), 2o(30-19), 3o(39-37), 4o(52-53)
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέϊος 2, Εμμανουηλίδης, Μπάτσος, Λιούγκας 5(1), Αβραάμ, Αρβανιτάκης 18(2), Δελόγλου 3(1), Σαρακινλής 11(1), Τριανταφύλλου 11(1), Ουρτζάνης, Βαρδάρης 2.
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011 (Σταυρόπουλος): Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Τότλης 17(1), Λούσης, Σταμπουλής 9(1), Αργυρός, Μποζίνης, Μακρίδης Ε., Μακρίδης Τ., Υφαντίδης 10(1), Μπίκου, Δοδόπουλος 17(1).

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.