Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Σκυδραϊκός 81-57 (φωτο&βίντεο)


Την 5η του νίκη πραγματοποίησε χθες η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΦΟΑ, που για την 8η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ επιβλήθηκε του Σκυδραϊκού στο ΔΑΚ Αριδαίας με 81-57.
Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον προπονητή των γηπεδούχων Παναγιώτη Βάτση να δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες του να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το αποτέλεσμα στο δεκάλεπτο ήταν 14-15 για τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ ανέβασε ταχύτητα σε άμυνα και επίθεση κλείνoντας το ημίχρονο στο +11 (37-26).
Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως ήρθαν τα πάνω κάτω, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ένα σερί 1-17 και να ανατρέπουν προσωρινά την κατάσταση. Στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου αποχώρησε με τραυματισμό και ο Μπεγλόπουλος από το ΦΟΑ με την ομάδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 46-50.
Οι παίκτες του ΦΟΑ μπήκαν φουριόζοι στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Αβραμίδη και Παπαβραάμ να σκοράρουν εκατέρωθεν με συνεχόμενα τρίποντα, τον Τοπαλίδη να δίνει πολύτιμες ανάσες με τις προσπάθειες που πήρε και τον Αμπάρη να καθαρίζει στα ριμπάουντ. Αποτέλεσμα ήταν ο ΦΟΑ να πετύχει 35(!!!) πόντους σε ένα δεκάλεπτο και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα (δέχτηκε μόλις 7) να επικρατήσει στο τέλος εύκολα με 81-57.
Μοναδική απουσία για την ομάδα της Αριδαίας χθες ήταν ο Αθανασιάδης.
Με λαθάκια η διαιτησία των Παπαδόπουλου και Ντόγκα, που δεν επηρέασαν στην εξέλιξη του αγώνα.
Την επόμενη αγωνιστική (6/12) ο ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον Ζαφειράκη Νάουσας ενώ ο Σκυδραϊκός αγωνίζεται στην έδρα της Αλεξάνδρειας.

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή αναμέτρηση


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(14-15), 2o(37-26), 3o(46-50), 4o(81-57)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Σαμαρτζίδης 2, Αβραμίδης 16(5), Ταρασίδης 5, Τοπαλίδης 17, Χαραλαμπίδης 2, Μπεγλόπουλος 10, Παπαβραάμ 16(4), Μαυρίδης 2, Τζάτσης 2, Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ. 1, Αμπάρης 8.
ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Ντουλαβέρης, Γεωργιάδης 8, Φαντίδης 1, Δημπάρης, Ουγγρίνης 8, Τσανακτσίδης 9(1), Παπαδόπουλος 13, Καπετανόπουλος 3, Φέσιος 3, Δερμιτζάκης 5(1), Λόγγος 7, Μουμτζίδης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από την κάμερα του karatzova.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.