Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

M.Aλέξανδρος Κρύας Βρύσης - ΦΟ Αριδαίας 49-66 (φωτο)


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε χθες η ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας, που για την 4η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ επικράτησε εκτός έδρας του Μ.Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης με 49-66.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν από την αρχή του αγώνα καλύτερα στο παιχνίδι και γρήγορα γρήγορα πήραν με πολύ καλή άμυνα μια διαφορά δέκα πόντων με την οποία έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι (9-18). Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο με το ΦΟΑ να κρατάει σταθερά το προβάδισμα που έχτισε από το πρώτο δεκάλεπτο, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 24-35.
Στην επανάληψη ο ΦΟΑ συνέχισε την καλή άμυνα, στην οποία οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν πολύ να διασπάσουν και με τους Τοπαλίδη και Αθανασιάδη να βγάζουν πολλούς αιφνιδιασμούς οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν σταθερά το προβάδισμα στο σκορ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες του Τυριακίδη προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι από το -20 πλησίασαν μέχρι και στους -6. 
Σε εκείνο το σημείο όμως ο Μπεγλόπουλος με 2 βολές και στη συνέχεια με ένα καθοριστικό τρίποντο κλείδωσε το παιχνίδι για την ομάδα του ΦΟΑ, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται τελικά με 49-66.
Την πρώτη του εμφάνιση για φέτος με τη φανέλα του ΦΟΑ έκανε ο Χαραλαμπίδης, ο οποίος έδειξε έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μελανίδης και Ντόγκας, οι οποίοι παρότι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, άφηναν το σκληρό παιχνίδι σε πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι.
Μετά από αυτή τη νίκη ο ΦΟΑ την επόμενη αγωνιστική (8/11) υποδέχεται τον ΑΟΚ Βέροιας σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για την 5η σγωνιστική, ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης αγωνίζεται στην έδρα της Αλεξάνδρειας.
Στην αποστολή του ΦΟΑ, εκτός από τη διοίκηση της ομάδας, βρέθηκε και ο γνωστός Παντελής για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(9-18), 2o(24-35), 3o(35-50), 4o(49-66)
M.AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Τυριακίδης): Αθανασιάδης, Τολιόπουλος 22(3), Μαραζίδης, Πουρλιοτόπουλος 5, Μπαμπανάσης 2, Αμιτζόγλου, Κυριακίδης, Περπερίδης 9(1), Μαντζούκης 2, Καλαβάζης 9.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Ι., Αβραμίδης 6(2), Ταρασίδης, Τοπαλίδης 16, Χαραλαμπίδης 10, Μπεγλόπουλος 5(1), Παπαβραάμ 10(1), Αθανασιάδης 11, Τζάτσης, Αλεξανδρόπουλος, Σαμαρτζίδης 1, Αμπάρης 7.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.