Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ατρόμητοι Ν.Σάντας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 48-59




Mε νίκη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στη Β' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας που το περασμένο Σάββατο (20/12) επικράτησε εκτός έδρας των Ατρόμητων Νέας Σάντας με 48-59.
Το παιχνίδι σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας να ακολουθεί τον ρυθμό των γηπεδούχων και να μένει πίσω στο σκορ στη λήξη του ημιχρόνου με 29-27.
Στην επανάληψη όμως ένας άλλος ΠΑΟΚ Αλμωπίας μπήκε στο παρκέ με τρομερή άμυνα (δέχτηκε μόλις 4 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο) πέτυχε 19 πόντους και πήρε για τα καλά κεφάλι στο σκορ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Τριανταφύλλου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας δεν κινδύνεψε από τους γηπεδούχους και ολοκλήρωσε με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Χωρίς τους Πέϊο, Βαρδάρη και Σαρακινλή αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(15-14), 2o(29-27), 3o(33-46), 4o(48-59)
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Kαλαϊτζής 4, Εμμανουηλίδης 2, Μπάτσος 2, Λιούγκας 3, Αβραάμ 6, Αρβανιτάκης 12, Δελόγλου 2, Τριανταφύλλου 26, Ουρτζάνης 2.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.