Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ομάδας μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας (φωτο&βίντεο)





Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας, με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Συλλόγου να δίνουν δυνατό παρών.
Η Γιορτή ξεκίνησε στις 6 μ.μ. και αφού μας υποδέχτηκε με λίγα λόγια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λάκης Προκοπίδης στη συνέχεια ξεκίνησαν διαγωνιστικά παιχνίδια και διαγωνισμοί για τους αθλητές των ακαδημιών, όπως 3οn3 για τις κορασίδες και το παιδικό τμήμα και διαγωνισμός ελεύθερων βολών από το εφηβικό. Οι διαγωνισμοί ολοκληρώθηκαν με τον διαγωνισμό τριπόντων από την ομάδα των ανδρών που είχε μεγάλο ενδιαφέρον με μεγάλο νικητή τον προπονητή των ακαδημιών Τάκη Σαρακινλή.
Αμέσως μετά τα διαγωνιστικά παιχνίδια οι γονείς και οι αθλητές του Συλλόγου γεύτηκαν εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ, παρουσία και του Άγιου Βασίλη που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.
Το παρόν στην Γιορτή έδωσε και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Τσιμτσιρίδη.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας για την άψογη οργάνωση της Γιορτής. Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στους αθλητές και τους ανθρώπους της ομάδας του ΦΟΑ καλές γιορτές με υγεία πάνω απ'όλα...

Δείτε βίντεο της Γιορτής μέσα από την κάμερα του karatzova.com




Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του karatzova.com από τη Γιορτή του ΦΟΑ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.