Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΟΚ Γουμένισσας 71-40 (φωτο&βίντεο)




Για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας επικράτησε εύκολα χθες το βράδυ στο ΔΑΚ Αριδαίας του ΑΟΚ Γουμένισσας με 71-40.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλμωπίας επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο, στο οποίο προηγήθηκαν με 21-12. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν οι Τριανταφύλλου και Αρβανιτάκης πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια στην επίθεση. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 33-17 για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν την καλή άμυνα και σε συνδυασμό με τα εύκολα καλάθια στην επίθεση κατάφεραν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με νίκη που έφτασε τους 31 πόντους διαφορά.
Στα αξιοσημείωτα ήταν η επιστροφή του Ουρτζάνη στους αγώνες μετά τον τελευταίο τραυματισμό που είχε, ενώ πολύ καλοί ήταν όσοι αγωνίστηκαν. Δεν αγωνίστηκε ο Μπάτσος για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας διότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον έχει αφήσει εκτός στα τελευταία παιχνίδια.
Καλοί ήταν οι διαιτητές του αγώνα Χατζηχαρίσης Σ. και Μητώνας Γ.
Την επόμενη αγωνιστική (20/12) ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας αγωνίζεται στην έδρα των Ατρόμητων Ν.Σάντας ενώ ο ΑΟΚ Γουμένισσας υποδέχεται τον Ηρακλή Μελίκης.

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com 


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(21-12), 2o(33-17), 3o(50-30), 4o(71-40)
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέϊος, Εμμανουηλίδης 2, Μπάτσος, Καλαϊτζής 4, Σαρακινλής 2, Αβραάμ 3(1), Αρβανιτάκης 20(1), Δελόγλου 6, Τριανταφύλλου 26(4), Ουρτζάνης 3(1), Βαρδάρης 5.
ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Μπάρπας): Σανιδάς 6, Γκάϊος 2, Μάλτσης 4, Γευγέλης 3, Γέγας, Μπέλτσης 8, Κουσιδώνης 3, Σαμαράς 2, Τζιτζίδης 6, Τουλούπης Ε. 6, Τουλούπης Κ.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.