Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - ΓΑΣ Βαφύρας Δίου 91-62 (φωτο&βίντεο)


Για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟΑ που αγωνίστηκε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική εντός έδρας, επικράτησε χθες του Βαφύρα Δίου στο ΔΑΚ Αριδαίας με 91-62.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι παίζοντας γρήγορο μπάσκετ με πολύ καλή άμυνα, που τους έδωσε στην αρχή του δεκαλέπτου το προβάδισμα με 11-4. Στα τελευταία λεπτά του δεκαλέπτου όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και ισορρόπησαν το παιχνίδι ισοφαρίζοντας με ένα σερί 1-8 (12-12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ ανέβασε την απόδοση του σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο στο +10 (37-27).
Στην επανάληψη οι παίκτες του Σαραπτσή προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι μειώνοντας τη διαφορά μέχρι και τους τέσσερις. Στο σημείο εκείνο Αβραμίδης και Τζάτσης ευστόχησαν σε τρίποντα και ο Αθανασιάδης με διεισδύσεις, έδωσαν ξανά μια σημαντική διαφορά στην ομάδα του ΦΟΑ, που στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντεψε στους τριάντα πόντους. Ο προπονητής των γηπεδούχων έδωσε την δυνατότητα και στους μικρούς της ομάδας να αγωνιστούν αποδίδοντας εξίσου καλά με τους μεγαλύτερους. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 91-62.
Eκτός αποστολής για την ομάδα της Αριδαίας ήταν ο Γιώργος Αμπάρης που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ και ο Σταύρος Μπεγλόπουλος παρ'ότι βρέθηκε στην αποστολή προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.
Πολύ καλοί οι διαιτητές της αναμέτρησης Χατζηχαρίσης Σ. και Μητώνας Γ.
Την επόμενη αγωνιστική (20/12) ο ΦΟΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αλεξάνδρεια, ενώ ο Βαφύρας Δίου υποδέχεται στην έδρα του τον ΑΟΚ Βέροιας.

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(12-12), 2o(37-27), 3o(60-52), 4o(91-62)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Σαμαρτζίδης, Αβραμίδης 20(5), Ταρασίδης, Τοπαλίδης 13, Χαραλαμπίδης 7, Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ 14(1), Αθανασιάδης 20(1), Τζάτσης 9(3), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ. 4, Κανονίδης Ι. 4(1).
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής): Παπανικολάου, Καραμπατάκης 2, Σιαπάκας 7(1), Μπατζάκης 5(1), Ευαγγελόπουλος 3(1), Κιρκιντζώτης 4, Τσερνίσωφ 22, Μαντζόλης 4, Ραφαηλίδης 3(1), Μαρινόπουλος 12, Ελευθεριάδης.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.