Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΦΟ Αριδαίας 76-57 (φωτο&βίντεο)


Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, ο ΦΟΑ ηττήθηκε στην έδρα της δυνατής Αλεξάνδρειας με 76-57.
Στο παιχνίδι κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκαν αρχικά με 9-1. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση βελτίωσαν περισσότερο την άμυνα τους ενώ πήραν μπρός και επιθετικά με αποτέλεσμα να είναι κοντά στο σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 33-25 για τους γηπεδούχους.
Στην επανάληψη η ομάδα του ΦΟΑ πίεσε τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας μεγάλα σουτ, κυρίως με τον Τζάτση που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα, κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι όμως κρατούσαν σταθερά το προβάδισμα με σημαντικά καλάθια του Νικολόπουλου και το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 47-41.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ έμεινε φυσιολογικά από δυνάμεις, αφού αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες και το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο τελευταίο 5λεπτο με την Αλεξάνδρεια να έχει περισσότερες λύσεις. Οι γηπεδούχοι ξεμπλόκαραν στα σουτ πετυχαίνοντας 5 σημαντικά τρίποντα με τους Στογιαννόπουλο και Νικολόπουλο σε μεγάλη μέρα, ανεβάζοντας τη διαφορά στο τέλος και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το πλασματικό 76-57.
Με πολλά προβλήματα παρατάχθηκε η ομάδα του ΦΟΑ, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Αμπάρης, Χαραλαμπίδης (λόγω τραυματισμών), Τοπαλίδης (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), ενώ με προβλήματα τραυματισμών αγωνίστηκαν οι Αβραμίδης και Μπεγλόπουλος.
Μέτρια η διαιτησία των Ντόγκα Ευαγ. και Χατζηχαρίση Σ.
Την επόμενη αγωνιστική (10/1) ο ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του πρωτοπόρου Εύαθλου Πολυκάστρου, ενώ η Αλεξάνδρεια στην έδρα του Βαφύρα Δίου.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(17-09), 2ο(33-25), 3ο(47-41), 4ο(76-57)
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Κασσομενάκης): Ρουσόπουλος 6(2), Σιτσάνης, Ζήσιος 4, Στογιαννόπουλος 17(1), Μπαλιακάς 10, Αβραμίδης 4, Παπαγερίδης 13(1), Νταμτσιόπουλος, Μπαγιώκας, Νικολόπουλος 21(3), Πρόϊος 1, Περπερίδης.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Kανονίδης Ι., Αβραμίδης 5(1), Ταρασίδης 5, Σαμαρτζίδης 2, Τζάτσης 22(3), Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 10(2), Αθανασιάδης 6, Μαυρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ., Λιούγκας.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση



Eπιμέλεια Βίντεο-Φωτογραφιών: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.