Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική - Φάκελος με σφαίρα στη Βουλή και κείμενο με φοβερές απειλές σε βάρος κορυφαίων πολιτικών


Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, μετά την παραλαβή από τους υπαλλήλους της Βουλής φακέλου με σφαίρα και ένα κείμενο που βρίθει απειλών.


Ο συναγερμός επιτείνεται δε, καθώς το περιστατικό, ακολούθησε με διαφορά λίγων ωρών το πολεμικό σάλπισμα και το εμβατήριο του Νίκου Μαζιώτη με το οποίο καλεί σε εξαπόλυση ολοκληρωτικού πολέμου τους συντρόφους του. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο φάκελος παραδόθηκε λίγο μετά τις οχτώ το πρωί από υπαλλήλους των ΕΛ.ΤΑ που μεταφέρουν καθημερινά την αλληλογραφία και μόλις πέρασε από το X-RAY διαπιστώθηκε ότι κάτι ύποπτο υπάρχει στο περιεχόμενο του.

Ο φάκελος είχε ως παραλήπτη τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, ενώ ως αποστολέας φαινόταν άτομο από το πάρκο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και διαπιστώθηκε πως περιείχε μια σφαίρα των 32 mm, καθώς και ένα δισέλίδο κείμενο με απειλές κατά του κ. Γρηγοράκου και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. Το κείμενο υπογράφεται από την ομάδα οργανωμένων αναρχικών κατά των πολιτικών της 5ετούς χούντας 2010- 2015, ενώ καταλήγει με σφραγίδα το γνωστό σύμβολο του αναρχικού κινήματος.

Αναμφίβολα εξετάζεται και το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας, όμως το ύφος και η δομή του κειμένου, όπως επίσης όπως είπαμε ότι έρχεται λίγες ώρες μετά το διάγγελμα για εφ' όπλου λόγχη του Μαζιώτη, προσδίδει στην όλη την υπόθεση ιδιαίτερη σοβαρότητα και για το συγκεκριμένο λόγο ξεκίνησαν να λαμβάνονται μέτρα και σε ότι αφορά στην φύλαξη στόχων και σε ότι αφορά στην ενεργοποίηση των αστυνομικών δικτύων πληροφόρησης.

Πηγή: Bloko.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.