Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστροφή στα μεγάλα σάλονια για τον Πρίγκιπα του Κάμπου (φωτο)


Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Γ Εθνικής για τον Πρίγκιπα του Κάμπου. Ο λόγος για τον Απόλλων Κρύας Βρύσης που στον Κυριακάτικο τελευταίο αγώνα μπαράζ κέρδισε την ομάδα της Ειρηνούπολης με σκορ 3-1.

Το κλίμα που επικρατούσε καθ όλη την διάρκεια του αγώνα και πριν την έναρξη του δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, ιδιαίτερα οι τρελοί πανηγυρισμοί που ξέσπασαν οι παίκτες - Διοίκηση και φίλαθλοι της ομάδος μετά το σφύριγμα της λήξης. Οι σαμπάνιες έπεφταν σαν βροχή . Η συγκίνηση στα μάτια όλων ήταν φανερή και όλοι μαζί μια αγκαλιά πανηγύρισαν τη δικαίωση των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο αντιπεριφερειαρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης και ο αντιπεριφεριαρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης παρέδωσαν κύπελλο και μετάλλια σε παίκτες και στον προπονητή της ομάδος του Απόλλωνα για την άνοδο τους στην Γ Εθνική κατηγορία.

Στο τεχνικό κομμάτι τώρα του αγώνα,  το πρώτο μέρος τελείωσε βρίσκοντας τις δυο ομάδες στο μηδέν. Οι γηπεδούχοι έχοντας το άγχος του αποτελέσματος που δεν ήταν άλλο από τη νίκη, εμφανίστηκαν αγχωμένοι και μουδιασμένοι. Δημιούργησαν καλές ευκαιρίες στα καρέ του Σεϊτανιδη με κορυφαία το δοκάρι του Γιώργου Κίτσα στο 15΄ και τα δοκάρια του Μιχάλη Γκοτση στο 40' και 42' αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι λαχτάρησαν στο τέλος τους γηπεδούχους αφού ο Θόδωρος Καρυπίδης με πλασέ απείλησε προς στιγμήν τα δίχτυα τους. Στο δεύτερο μέρος με την γρήγορη επίτευξη του τέρματος στο 50΄ με τον τοξοβόλο Γιώργο Κιτσα να πλασάρει τον Σεϊτανίδη να ανοίγει το σκορ 1-0 για τους γηπεδούχους. Η απάντηση της Ειρηνούπολης ήρθε γρήγορα με τον Παρσόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 60'.

Η συνέχεια ήταν μια συνεχόμενη επιθετική επίσκεψη των γηπεδούχων με ευκαιρίες του Κίτσα Γιώργου, Στέλιου Νήρλα και Γκότση, έχοντας όμως απέναντι τους τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Στάθη Σεϊτανίδη να σταματαει αυτός και τα δοκάρια τις προσπαθείς τους.

Στο 67' ο Στελιος Νήρλας με κεφαλιά λυτρώνει τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1 και στο 70' ο Τάσος Σιδέρης με την είσοδο του στο παιχνίδι σφραγίζει τη νίκη των γηπεδούχων γράφοντας το τελικό σκορ του αγώνα 3-1. 

Η διαιτησία του αγώνα ηταν των ΦΩΤΙΑΔΗ , ΚΕΝΤΖΙΟΠΟΥΛΟ ΤΣΑΜΠΑΖΗ ΣΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΙΣΙΟΣ): ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ ΦΑΝΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΣ. ΜΠΡΕΓΟΥ ΒΟΤΑΡΗΣ Α. ΒΟΤΑΡΗΣ Δ. (62' ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ) ΚΙΤΣΑΣ Γ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ(70' ΣΙΔΕΡΗΣ) ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΙΤΣΑΣ Π. ΒΕΖΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (50' ΝΗΡΛΑΣ)

FC ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ (ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ(70' ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ) ΜΑΤΖΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΛΟΣΑΝΙ (76' Λ. ΤΡΑΥΜ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ) ΠΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ)

Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου














Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του karatzova.com από το σημερινό αγώνα







































Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.