Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το πρώτο ταξίδι για Περαία, Μπαξέ, Αγία Τριάδα


Με μια μικρή καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατίας, ξεκίνησε σήμερα το πρώτο ταξίδι για φέτος στα νερά του Θερμαϊκού ο «Κωνσταντής», το καραβάκι που συνδέει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τον Λευκό Πύργο, την Καλαμαριά και τον δήμο Θερμαϊκού.

Ο «Κωνσταντής», χωρητικότητας 180 θέσεων, θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, ενώ τέλος Ιουνίου θα καταπλεύσουν άλλα δύο καραβάκια, τα «Άγιος Γεώργιος» και «Θερμαϊκός», 108 θέσεων έκαστο, όπως τονίστηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από τον τέως πρόεδρο του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης, Γιώργο Τσαμασλή.


Αρχικά, ο «Κωνσταντής» θα πραγματοποιεί πέντε αναχωρήσεις από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και πέντε από τους Νέους Επιβάτες, ενώ από το τέλος του επόμενου μήνα, οπότε και θα ξεκινήσουν δρομολόγια δύο ακόμη καραβάκια, το ωράριο θα τροποποιηθεί.
Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, σύμφωνα με τον πλοιοκτήτη και διαχειριστή της Κοινοπραξίας «Thessaloniki waterways», Μάνο Κάιλα, τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε μία ώρα και θα γίνονται επιπλέον στάσεις στην Καλαμαριά και την Αγία Τριάδα, ενώ το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 2,5 ευρώ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.