Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: ''Θηρίο στο κλουβί'' για 15 λεπτά ο Παντελής!


Θύμα της αιφνίδιας διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος που  έλαβε χώρα σήμερα(05/6) μεσημβρινές ώρες στην Αριδαία-Πέλλας... έπεσε ο γνωστός και συμπαθής σε όλους Παντελής.

Συγκεκριμένα, ενώ... κατέβαινε με το ασανσέρ της οικοδομής του για να πάει στον χώρο αντισφαίρισης, προκειμένου περιποιηθεί και κουρέψει τα χόρτα, λόγω διακοπής του ρεύματος, εγκλωβίσθηκε μέσα σ΄αυτό, μεταξύ πρώτου και δευτέρου ορόφου. Ευτυχώς δεν έχασε την ψυχραιμία του, και με το κινητό του, που για καλή του τύχη... είχε σήμα, ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αριδαίας, η οποία με ένα όχημα και τρεις Πυροσβέστες, τον απεγκλώβισε, αφού για δέκα πέντε λεπτά περίπου ο συμπαθής Παντελής, ήταν σαν το... θιηρίο στο κλουβί.

Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το προσωπικό της ΠΥ Αριδαίας που τον βοήθησε, ενώ εύχεται αυτό που του συνέβη να μην συμβεί ούτε στον εχθρό του (αν και αμφιβάλλουμε αν έχει εχθρούς).

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.