Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πριν λίγο: 21χρονος εισέβαλε σε εκκλησία και εκτέλεσε 9 άτομα


Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε ιστορική εκκλησία του Τσάρλεστον.
Άγνωστος εισέβαλε στην εκκλησία και άνοιξε πυρ κατά των πιστών. Επιβεβαιώνει η αστυνομία: εννέα οι νεκροί μέχρι στιγμής. Η αστυνομία της Νότιας Καρολίνας ψάχνει έναν άνδρα 21 ετών

Ο τρόμος επιστρέφει στις ΗΠΑ, όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας, βράδυ Τετάρτης τοπική) άνδρας 21 ετών εισέβαλε σε ιστορική εκκλησία του Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, όπου οι πιστοί είναι κυρίως Αφροαμερικανοί, και άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν εννέα νεκροί. Η Αφρικανική επισκοπική εκκλησία Εμμανουήλ των Μεθοδιστών είναι μια από τις πιο ιστορικές στο Τσάρλεστον. Ο δράστης μπήκε στην εκκλησία στις 21:00 το βράδυ και άνοιξε πυρ κατά όσων ήταν μέσα στο ναό. Σύμφωνα με τον Ερικ Γουάτσον, εκπρόσωπο του σερίφη της κομητείας Τσάρλεστον, υπήρξε απειλή για βόμβα κοντά στην εκκλησία. Η αστυνομία κάλεσε τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί περιμετρικά της περιοχής να απομακρυνθεί.


από το newsit.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.