Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Ρυπαρά δημόσια κτήρια και στην πόλη της Σκύδρας (φώτο)


Την ίδια δυστυχώς κατάσταση αντικρίζει  ο κάτοικος-δημότης και επισκέπτης και στην πόλη της Σκύδρας, σχετικά με την ρυπαρότητα των δημοσίων-δημοτικών κτηρίων, όπως και στις πόλεις Έδεσσας και Αριδαίας. (Δες ΕΔΩ)
Συνθήματα, κακόγουστα γκράφιτι κλπ ανοησίες, γραμμένες στους τοίχους των Γυμνασίων, Δημοτικών κλπ δημοσίων-δημοτικών κτηρίων της Σκύδρας, που προσβάλλουν την αισθητική της πόλης, αλλά και τους δημότες της.

Μπορεί η ευθύνη των ανώνυμων ανεγκέφαλων… συγγραφέων να είναι μεγάλη, τεράστια όμως είναι και η ευθύνη των επωνύμων που έχουν την αρμοδιότητα-ευθύνης καθαρισμού, συντήρησης και ευπρέπειας των Δημοσίων- Δημοτικών κτηρίων (Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχοι  Αντιδήμαρχοι, αλλά και προϊστάμενοι των ανωτέρω υπηρεσιών), καθ΄όσον είναι οι… ιδιοκτήτες των κτηρίων αυτών. Άραγε τι θα έπρατταν αν διαπίστωναν τέτοια συνθήματα στους τοίχους των σπιτιών τους!

Την ίδια άποψη είχαν μάλιστα και οι τέσσερεις συμπαθητικοί ηλικιωμένοι, που  συναντήσαμε και απολάμβαναν το καφεδάκι τους στο ΚΑΠΗ της πόλης  εις εκ των οποίων μάλιστα αναρωτήθηκε ''γιατί άραγε δε γράφουν παρόμοια συνθήματα και στις εκκλησίες’’!  Και μη μας πει κανείς το τετριμμένο: ''Γιατί να τα καθαρίσουν, αφού και πάλι θα ξαναγράψουν συνθήματα''...

By Sakis





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.