Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεθυσμένος οδηγός ....δάγκωσε αστυνομικό σε αλκοτέστ!


Κάτι... πρωτοφανές συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου κατά την διάρκεια τροχονομικού ελέγχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της μεικτής περιπολίας τμήματος και τροχαίας  του Πύργου-Ηλείας, πραγματοποιούσαν τους συνήθεις ελέγχους κυρίως για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. 

Ωστόσο, στο τέλος της οδού Πατρών δύο αστυνομικοί σταμάτησαν έναν 58χρονο από τον Πύργο για έλεγχο περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο οδηγός βρισκόταν σε εμφανή κατάσταση μέθης.

Το αλκοολόμετρο δεν διέψευσε τους δύο αστυνομικούς και θέλησαν να επιβεβαιώσουν το υψηλό ποσοστό που καταγράφτηκε με μια δεύτερη μέτρηση. Ο οδηγός όμως αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο αλκοτέστ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να τον προσαγάγουν στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Εκεί όμως ο οδηγός άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς και στη συνέχεια προσπάθησε να κλοτσήσει τον έναν από τους δύο. Εκείνος τον απέφυγε, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός προσπάθησε να συγκρατήσει τον οδηγό και τότε γύρισε και τον δάγκωσε, στο αριστερό χέρι! 

Μετά από αυτό το πρωί του Σαββάτου, ο δράστης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί για την υπόθεση αύριο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.