Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο επεισόδιο μεταξύ Κωνσταντοπούλου και ΕΛ.ΑΣ - Όλο το ιστορικό του νέου επεισοδίου...


Σάλος ξεσηκώθηκε μετά την χθεσινή αποκάλυψη του bloko.gr για το νέο επεισόδιο της προέδρου της Βουλής με αστυνομικούς.
Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές ενημέρωσης, το επεισόδιο ξεκίνησε έχοντας ως χωροχρονική αφετηρία το βράδυ του Σαββάτου.

Ο επικεφαλής διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν μεταξύ Ιπποκράτους και Ακαδημίας διαβιβάζει στο κέντρο την αναγκαιότητα για μετάβαση σε τουαλέτα, καθώς όλα τα καταστήματα στα οποία υπήρχε πρόσβαση και ανεκτικότητα ήταν κλειστά. 

Το κέντρο διαβιβάζει να κατευθυνθούν προς τη Βουλή και διακριτικά πάντα όπως συνηθίζεται, ένας ένας ή δύο δύο, να μπαίνουν για να ικανοποιήσουν τη σωματική ανάγκη τους. Η κλούβα στάθμευσε στην εσοχή της Βασ. Σοφίας, λίγα μέτρα πάνω από την είσοδο και άρχισε ν' ακολουθείται η διαδικασία.

Εκείνη την ώρα βγήκε από το κτίριο της Βουλής η κ. πρόεδρος, η οποία πήγε κατευθείαν στον τροχονόμο και του ζήτησε εξηγήσεις γιατί γίνεται αυτό και πως μπαίνουν έτσι μέσα οι ένστολοι αστυνομικοί από τη στιγμή που ή ίδια έχει ζητήσει ν' απαγορευτεί η προσέλευση. 

Ο τροχονόμος ψέλλισε ότι έτσι γίνεται συνήθως και για να τον βγάλει από την αμήχανη όσο και δύσκολο στιγμή αλλά και για να προασπίσει τους συναδέλφους του, παρενέβη ο διμοιρίτης ρωτώντας την κ. Κωνσταντοπούλου, "τί κακό κάναμε;", για να εισπράξει την ευγενική απάντηση "και ποιος σου έδωσε εσένα το λόγο;

"Η αλήθεια είναι ότι ο επικεφαλής δεν είχε σηκώσει το χεράκι του!!! Μιλώντας στο bloko.gr ο κ. Δημοσθένης Πάκος, μέλος της ένωσης Αθηνών ο οποίος υπηρετεί στα ΜΑΤ είπε πως αν οι αστυνομικοί που φυλάττουν τα δημόσια κτίρια δεν έχουν πρόσβαση σ' αυτά, τότε τί θα πρέπει να κάνουν. Ν' απευθύνονται στον κάθε καταστηματάρχη κάνοντας έκκληση φιλευσπλαχνίας; 

 Είναι από τις φορές, θα συμπληρώναμε εμείς, που σταματά η λογική και αρνείται να υποκύψει στον μαθησιακό σχολαστικισμό.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.