Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: H πρώτη ηλικία συναντά την τρίτη ηλικία με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (φωτο)


Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 τα παιδιά του παιδικού σταθμού Σκύδρας επισκέφτηκαν συνοδευόμενα από το προσωπικό του σταθμού το Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας με την όμορφη αυλή του, όπου τους υποδέχτηκαν το προσωπικό και τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Κάνοντας πράξη αυτά που έμαθαν για την καθαριότητα και προστασία του περιβάλλοντος, καθάρισαν τον χώρο από τα λιγοστά (ευτυχώς) σκουπίδια, καλημέρισαν τους παρευρισκόμενους ηλικιωμένους, και τους χάρισαν ένα πανέμορφο, και ρυθμικό τραγούδι.

Το μέλος του Κ.Α.Π.Η κα Ζαχαριάδου-Μιχαηλίδου Μαρία ανταποδίδοντας, τους διάβασε παραμυθάκι σχετικό με το περιβάλλον. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και άκουσαν με προσοχή την ιστορία, του παραμυθιού.

Η συνεργασία των δυο υπηρεσιών θα συνεχιστεί, μετά και την συμμετοχή της ομάδας χειροτεχνίας του Κ.Α.Π.Η  στις εκδηλώσεις  που οργανώθηκαν από τον Π.Σ  για την ημέρα της μητέρας.




Στα πλαίσια δράσης του Κ.Α.Π.Η για το περιβάλλον αξίζει να σημειωθεί ότι μαζεύονται καπάκια από φιάλες νερού ή αναψυκτικών και δίνονται σε φορείς για ενίσχυση τους (Σύλλογος παραπληγικών Γιαννιτσών και Σύλλογος καρκινοπαθών Έδεσσας).

Το μέλος του Κ.Α.Π.Η κα Μανασή Φωτεινή χάρισε στο Κ.Α.Π.Η ένα από τα έργα ζωγραφικής που δημιούργησε με θέμα την Σκύδρα.

Ο πρόεδρος του Ε.Φ.ΑΚ.Π.Π κος Σουρουτζίδης Στυλιανός, με αφορμή τις εκδηλώσεις αυτές θέλει να  ευχαριστήσει  θερμά την κα Μανασή Φωτεινή για το έργο της που κοσμεί τον χώρο του Κ.Α.Π.Η, επίσης την Κα Καραφύλλη –Αλεξίου Σοφία που για άλλη μια χρονιά προσέφερε τις υπηρεσίες  της γυμνάζοντας τα μέλη της ομάδας γυμναστικής του Κ.Α.Π.Η. και τέλος όλοι την ομάδα χειροτεχνίας του Κ.Α.Π.Η που ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα  των εκδηλώσεων του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.

-Φωτογραφία της κας Μανασή Φωτεινής με το έργο της που ζωγράφισε και χάρισε στο Κ.Α.Π.Η

-Φωτογραφίες με την κα. Ζαχαριάδου Μαρία που διαβάζει το παραμύθι στα παιδιά του Π.Σ Σκύδρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.