Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άγριος καυγάς Βαρουφάκη με δημοσιογράφο σε εστιατόριο - Απίστευτοι διάλογοι


Απρόβλεπτη ήταν η εξέλιξη που είχε η συνάντηση του υπουργού οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη σε γνωστό Αθηναϊκό εστιατόριο όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στην εφημερίδα "Τα Νέα" Γιώργος Παπαχρήστος και επιβεβαίωσε το enikos.gr από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Ο υπουργός και ο δημοσιογράφος έτρωγαν σε διαφορετικά τραπέζια και τα αίματα άναψαν όταν κοινοί γνωστοί θέλησαν να τους συστήσουν. Σύμφωνα με άνθρωπο που βρισκόταν στο εστιατόριο εκείνη την ώρα, όταν ο δημοσιογράφος πλησίασε τον υπουργό εκείνος του είπε:

"Είσαι το μίασμα της ελληνικής δημοσιογραφίας". Δεν ήθελε πολύ για να ξεσπάσει καυγάς και μεταξύ άλλων που ακούστηκαν ο Χρήστος Ράπτης του απάντησε: "Με αυτά που κάνεις θα καταλήξεις στο Γουδή". 

Τελικά ο καυγάς έμεινε μόνο στα λόγια και τόσο ο υπουργός όσο και ο δημοσιογράφος συνέχισαν, εκνευρισμένοι, τη βραδιά τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.