Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ στο Δήμο Αλμωπίας



Συνάντηση εργασία πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ που πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Αλμωπίας μετά την χαλαζόπτωση των προηγούμενων ημερών.


Συγκεκριμένα, η Προϊσταμένη του Γραφείου κα Μαρία Παπά και η Τμηματάρχης κα Μαρία Καρακώστα, συνοδευόμενες από συνεργάτες τους πραγματοποίησαν αυτοψία σε Τοπικές Κοινότητες όπως η Ξιφιανή, το Άλωρο, η Χρυσή, καθώς επίσης και στην Δημοτική Κοινότητα Αριδαίας, ενώ από την Δευτέρα θα επιστρέψουν για να επισκεφθούν κι άλλα χωριά όπως η Θηριόπετρα, το Βορεινό, η Δωροθέα, η Πολυκάρπη κ.α.
Ο κ. Τσιμτσιρίδης κατά τη σύσκεψη τους καλωσόρισε και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει μία αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και ΕΛΓΑ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. τι κάνει ο Δήμος Αλμωπίας για τη σύσκεψη που αφορά τα νερα του νομού μας, όταν ουσιαστικά οι υδάτινοι πόροι είναι πλούτος καιι στοιχείο της Αλμωπίας που τα ''παραχωρεί'' στον υπόλοιπο Νομό? Καλέιτε ο δήμαρχός αριδαίας να έχει σημαντική θέση σε οτιδήποτε αφορά τον υδάτινο πλούτο για την προστασία του περιβάλλοντος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.