Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Η καρδιά των μικρών αθλητών του τένις... χτυπά στην Αλμωπία (φώτο)


Με τη συμμετοχή εκατόν είκοσι (120) λιλιπούτειων αθλητών αντισφαίρισης, συνεχίσθηκε και σήμερα (20/6) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε2 2015 της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για αγόρια και κορίτσια έως 12 ετών στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αντισφαίρισης Αριδαίας, στην Πιπεριά-Πέλλας.
Αν και την προηγούμενη νύχτα, προηγήθηκε έντονη και συνεχής βροχόπτωση, η οποία ανάγκασε τον υπεύθυνο του χώρου, γνωστό σε όλους Παντελή, να ξημερώσει σ΄αυτόν, αφού υπήρχε κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς στις εγκαταστάσεις για την σημερινή εκδήλωση, ευτυχώς  από το πρωί σήμερα επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες, και έτσι οι μικροί αθλητές, με την παρουσία των γονέων τους, που σημειωτέον προέρχονται από όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα) κλπ, αγωνίζονται κανονικά.  Αύριο (Κυριακή) 21/6  συνεχίζεται ο 2ος και 3ος γύρος μονών και διπλών, ενώ την Δευτέρα 22/6 θα πραγματοποιηθεί η ημιτελική και τελική φάση της διοργάνωσης.

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.