Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Σκύδρας:"Oλοι μαζί θα τα καταφέρουμε"


Με στόχο την όσο δυνατή καλύτερη και πληρέστερη προετοιμασία, για την επιτυχή, παρθενική διοργάνωση της εμποροπανήγυρις στην πόλη της Σκύδρας, η Δήμαρχος Ιγνατιάδου Κατερίνα, συγκάλεσε σήμερα (22/6) μεσημβρινές ώρες σύσκεψη φορέων κλπ συλλόγων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Στην σύσκεψη,  εκτός από την Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς φορείς του Δήμου, μετείχαν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου,  και συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της Ευξείνου Λέσχης, του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας, του Σκοπευτικού Συλλόγου, του Ποντιακού Συλλόγου Ριζού, του Ποντιακού Συλλόγου Δάφνης, του Συλλόγου ‘’Κυρίες Καλής’’, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλής, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Ζωής, του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σκύδρας, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λιποχωρίου, καθώς και  ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Ομίλου του χωριού,  ο Πρόεδρος της τ.κ Προφήτη Ηλία, εκπρόσωπος του ‘’Φ.Ε.Σ Καλής’’, εκπρόσωπος του ΤΑΕ KWO NDO Μαυροβουνίου  κλπ.

Λαβών αρχικά τον λόγο η Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τόνισε την σημασία που έχει η διοργάνωση αυτή για το Δήμο, ζητώντας την συμμετοχή όλων των φορέων, συλλόγων και πολιτών. Ζήτησε την κατάθεση προτάσεων για την καλύτερη διοργάνωση της εμποροπανήγυρις,  οι οποίες (προτάσεις) να μην επικεντρώνονται μόνο στον χώρο της εμποροπανήγυρις, αλλά να επεκτείνονται και στο εσωτερικό της πόλης, με χορευτικές εκδηλώσεις, ποδόσφαιρο, εκθέσεις τροφίμων, επίδειξη καράτε κλπ εκδηλώσεις.

Υπενθύμισε και πάλι ότι η εμποροπανήγυρις θα λειτουργήσει από την 21η  έως την 25η Αυγούστου, πλησίον του χώρου στα κοιμητήρια της πόλης, ενώ το οικονομικό τίμημα συμμετοχής των παραγωγών, κλπ εκθετών για το 5νθήμερο διάστημα λειτουργίας ανέρχεται για τους μεν παραγωγούς 50,00 ευρώ για τους δε επιχειρηματίες στα 150,00 ευρώ. Τέλος αφού ζήτησε και πάλι την συμμετοχή όλων, ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για το ίδιο θέμα στο επόμενο διάστημα.

By Sakis



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.