Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tα γραφεία στοιχημάτων "ακυρώνουν" το ... Grexit


Την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη υποδηλώνουν πλέον οι αποδόσεις των διεθνών πρακτορείων στοιχημάτων, καθώς οι πιθανότητες στρέφονται εναντίον του Grexit.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, το γραφείο στοιχημάτων Betfair Group αυξάνει την απόδοση για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ στο 1 προς 5, ενώ το έτερο γραφείο William Hill στο 1 προς 4, δηλαδή ποντάρεις 1 ευρώ και κερδίζεις 5 και 4 ευρώ, αντίστοιχα.

«Υπάρχει αισιοδοξία ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, τουλάχιστον για το 2015» εκτιμά ο εκπρόσωπος της William Hill, μιλώντας στο Bloomberg.
Πάντως, ο μεγαλύτερος ιρλανδός bookmaker, Paddy Power, εκτιμά ότι οι πιθανότητες υιοθέτησης ενός εναλλακτικού νομίσματος, πέραν του ευρώ, έως το 2017 ανέρχεται στο 4 προς 6, δηλαδή ποντάρεις 6 ευρώ και κερδίζεις… 4 ευρώ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.