Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Βρετανοί στοιχηματίζουν για το GR€xit – Μεγάλο το ενδιαφέρον στα γραφεία στοιχημάτων


Το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων William Hill ξανάρχισε να δέχεται στοιχήματα σχετικά με το αν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει ή όχι την Ευρωζώνη μέχρι το τέλος του χρόνου.

«Υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το Grexit που αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε την αγορά», δήλωσε ο Γκράχαμ Σαρπ, εκπρόσωπος του γραφείου στοιχημάτων. 
Το William Hill δίνει πιθανότητες 9 προς 4 στο ενδεχόμενο η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη φέτος, δηλαδή ποσοστό 31%.

Οι πιθανότητες να παραμείνει είναι 1 στις 3, δηλαδή 75%. Όταν το βρετανικό γραφείο σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα για το Grexit, νωρίτερα φέτος, οι πιθανότητες ήταν 3 προς 1 (25%) - οι πιο μικρές μέχρι τότε. 
Το αντίπαλο γραφείο στοιχημάτων Paddy Power δίνει 2 προς 1 στο Grexit, δηλαδή πιθανότητα 33%, ενώ το Ladbrokes έχει κλείσει τα στοιχήματα για Grexit.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.