Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H όμορφη Ελληνίδα τραγουδίστρια της Μπαρτσελόνα!


Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους και στο πλευρό της έχει μια Ελληνίδα, τη Μελίσα Χιμένεθ, σύντροφο του Ισπανού αμυντικού της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Μαρκ Μπάρτρα.

Η Μελίσα Χιμένεθ είναι Ελληνίδα! Η μητέρα της Μαρία, ελληνικής καταγωγής, μετανάστευσε στις ΗΠΑ όταν ήταν μόλις τριών χρονών. Παντρεύτηκε τον Μεξικανό μουσικό Οράσιο Χιμένεθ και από τον γάμο τους προέκυψε η όμορφη και ταλαντούχα Μελίσα!

Η Μελίσα έμαθε τα μυστικά του τραγουδιού από τον πατέρα της και έκανε το ''μπαμ'' με την εμφάνιση της στο ισπανικό ''The Voice''. Εντυπωσίασε μάλιστα τη Σακίρα, η οποία είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στο διάσημο παιχνίδι και ενδεχομένως να την έβαλε και στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, ως σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, αφού η Μελίσα διατηρεί σχέση με τον Ισπανό αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Μπάρτρα!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.