Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθλητικός πολυχώρος JOGA BONITO στην Αριδαία (φωτο)


Ένας νέος χώρος κοσμεί τις τελευταίες μέρες την περιοχή της Αριδαιας. Ο λόγος για το JOGA BONITO που βρίσκεται 2o μόλις χλμ.  έξω από την πόλη της Αριδαίας στον δρόμο προς Θεσ/νίκη.
 Δυο πολύ γνωστές φυσιογνωμίες στον χώρο του ποδοσφαίρου έστησαν με ιδιαίτερη προσοχή και πολύ μεράκι τον πολυχώρο αυτό. Υπεύθυνοι ο πολιτικός μηχανικός Κων/νος Παλίκογλου που υπήρξε και πρόεδρος του Αλμωπού Αριδαίας και ο πετυχημένος τεχνικός Βασίλης Μάτζαρης.

Η δημιουργία μιας Ακαδημίας βρίσκονταν για αρκετό καιρό στις συζητήσεις μέχρι την στιγμή που βρέθηκε και ο κατάλληλος χώρος για να φιλοξενήσει αυτήν την ιδέα, που πλέον γίνεται και πράξη αφού στα μέσα Ιουλίου ξεκινούν και οι εγγραφές στην Ακαδημία JOGA BONITO με προπονητές τους Βασίλη Μάτζαρη και Λάκη Τριγκάκη.



Ο χώρος όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτο που είχαμε την ευκαιρία να τραβήξουμε στην επίσκεψη μας στις εγκαταστάσεις, προσφέρει πολλές ανέσεις,  αφού υπάρχει ο παιδότοπος και το καφέ-μπαρ με άριστη οπτική στο γήπεδο 5Χ5 όπου μπορούν οι παρευρισκόμενοι να παρακολουθούν τα παιχνίδια.

Το ξεκίνημα γίνεται με το γεγονός του καλοκαιριού στην περιοχή της Αριδαίας,  που δεν είναι άλλο από το σουπερ τουρνουά που ξεκιναει στις 8/6 και θα φιλοξενήσει ομάδες 5Χ5 απ όλο τον Νομό,  έχοντας δηλώσει ήδη συμμετοχή αφού το έπαθλο είναι ένα μοναδικό ταξίδι στην Ρωμη. 

Πληροφορίες και εγγραφές για το Τουρνουά στο 6975873002.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα δίνοντας μια πλήρη εικόνα από την όλη διοργάνωση.

Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.