Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ώρα των Πρωταθλητών - Μπάρτσα vs Γιούβε


Ο μεγάλος τελικός του Champions League κλείνει τη σεζόν, με τη Γιουβέντους και τη Μπαρτσελόνα να δίνουν την τελευταία τους παράσταση σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου στι 21:45.

Αυτή τη φορά το διακύβευμα δεν είναι μόνο το βαρύτιμο τρόπαιο, αφού νικητής θα μπει στην «κοινωνία των εκλεκτών» που έχουν κατακτήσει το τρεμπλ, συνδυάζοντας το Κύπελλο Πρωταθλητριών με τον διπλό θρίαμβο στις εθνικές τους διοργανώσεις.


Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό, οι τρεις εκπρόσωποι της Γιουβέντους, ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο αρχηγός Τζιανλουϊτζι Μπουφόν και ο αμυντικός Λεονάρντο Μπονούτσι συμφώνησαν σε ένα σημείο: «Φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα».

Από τη δική τους μεριά, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας  Λουίς Ενρίκε, ο διεθνής αμυντικός Ζεράρ Πικέ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Νεϊμάρ, έκριναν πως η μάχη θα κριθεί στο κέντρο, με τον  τελευταίο να κάνει λόγο για το πιο σημαντικό ματς της ζωής του.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.