Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άγρια συμπλοκή στην Ποτίδαια-Χαλκιδικής - Ένας νεκρός και 3 τραυματίες,μεταξύ αυτών και Αστυνομικός!


Τραγική κατάληξη είχε επεισόδιο σε beach bar της Ποτίδαιας στην Χαλκιδική λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα μεταξύ θαμώνων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα πλησίασαν 29χρονο ομογενή από την Γεωργία και διαπληκτίστηκαν έντονα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κάποιοι εξ αυτών ειδοποίησαν ακόμη έξι φιλικά τους πρόσωπα και το επεισόδιο συνεχίστηκε. Ο 29χρονος αποχώρησε από το σημείο, όμως λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε έχοντας μαζί του αυτή τη φορά ένα όπλο.

Κατευθύνθηκε στην παρέα με την οποία είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα, πυροβόλησε και σκότωσε έναν εξ αυτών ηλικίας 34 ετών και τραυμάτισε ακόμη τρεις άνδρες, 28,39 και 44 ετών. Από τους τραυματίες οι δυο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ το τρίτο άτομο, το οποίο είναι αστυνομικός, μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η αστρυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. να ποιοι ειναι πραγματικα οι ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......κρατικα επιχωριγουμενοι και αυτοι οπως τα παντα σε αυτο το ψευδοκρατος.......

    αλα ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΕΩΡΓΙΑΝΟΣ.......να τα ακουν αυτα οι αθεοφοβοι....στρουμφακια και μη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.