Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Μετεγκατάσταση και αγιασμός στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας (βίντεο & φώτο)


Περατώθηκε η μετεγκατάσταση των γραφείων της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Α) του Δήμου Αλμωπίας, από το υπόγειο του Δημαρχείου όπου στεγαζόταν, στους χώρους του παλαιού Δημαρχείου Αριδαίας, στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Για τον λόγο αυτό, σήμερα ( 07/8) πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε αγιασμός των νέων γραφείων, παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη, του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α Γεωργίου Χρήστου, του Προέδρου του Δ.Σ Σωτηριάδη Σίμου, Δημοτικών Συμβούλων και των εργαζομένων στην Επιχείρηση.

Μετά το πέρας τέλεσης του αγιασμού, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο οποίος εξήρε το έργο της επιχείρησης, του Προέδρου και των εργαζομένων, ενώ στην συνέχεια ο Πρόεδρος της επιχείρησης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συμπαράσταση και βοήθεια στο έργο της, καθώς και τους εργαζόμενους για την προσφορά τους.

By Sakis


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.