Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι 8 όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας


Αποφεύχθηκε το πρόωρο ντέρμπι στη δεύτερη φάση των «32» του κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου, η κλήρωση της οποίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ. 
Χωρίς το πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση των «32» του κυπέλλου ποδοσφαίρου, όπως προέκυψε από την κλήρωση των οκτώ ομίλων. Αυτό αποφεύχθηκε σχεδόν τη τελευταία στιγμή, καθώς από τη στιγμή που η ΑΕΚ ως νεοφώτιστη ήταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, κατά την εξέλιξη της διαδικασίας, υπήρξαν 50% πιθανότητες για… συναπάντημα της Ένωσης με έναν εκ των Παναθηναϊκού ή ΠΑΟΚ. 
Πιο δύσκολη δουλειά θεωρητικά θα έχει η ΑΕΚ (προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, ο οποίος περιλαμβάνει τρεις αγωνιστικές) που θα αντιμετωπίσει στον 7ο όμιλο τις Ξάνθη, Λάρισα και Πανελευσινιακό. Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, θα παίξει με Πλατανιά, Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Σμύρνης στον 5ο όμιλο, ενώ ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με Λεβαδειακό, Παναχαϊκή και Κέρκυρα στον 4ο. 
Τέλος ο ΠΑΟΚ, που πέρυσι είχε πέσει θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε από τη δεύτερη φάση, θα παίξει με Πανθρακικό, Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου στον 3ο όμιλο. 
Αναλυτικά, οι οκτώ όμιλοι του κυπέλλου: 
1ος όμιλος 
ΠΑΣ Γιάννινα 
Ηρακλής 
Αχαρναϊκός 
Αναγέννηση Καρδίτσας 
2ος όμιλος 
Παναιτωλικός 
Πανιώνιος 
Εργοτέλης 
Ζάκυνθος 
3ος όμιλος 
ΠΑΟΚ 
Πανθρακικός 
Χανιά 
Ολυμπιακός Βόλου 
4ος όμιλος 
Παναθηναϊκός 
Λεβαδειακός 
Παναχαϊκή 
Κέρκυρα 
5ος όμιλος 
Ολυμπιακός 
Πλατανιάς 
Παναιγιάλειος 
Απόλλων Σμύρνης 
6ος όμιλος 
Ατρόμητος 
Βέροια 
Λαμία 
Καλλιθέα 
7ος όμιλος 
Ξάνθη 
ΑΕΚ 
ΑΕΛ 
Πανελευσινιακός 
8ος όμιλος 
Αστέρας Τρίπολης 
Καλλονή 
Κισσαμικός 
Πανσερραϊκός 
* Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων της 2ης φάσης, θα διασφαλίζει, ρητώς, ότι οι δύο ομάδες της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας θα δώσουν δύο (2) αγώνες εκτός έδρας και ένα (1) στην έδρα τους και οι δύο (2) ομάδες της Β΄ Εθνικής θα δώσουν δύο (2) αγώνες στην έδρα τους και ένα (1) αγώνα εκτός έδρας, ως εξής: 
1η αγωνιστική: 1Χ2, 4Χ3 
2η αγωνιστική: 3Χ1, 2Χ4 
3η αγωνιστική: 3Χ2, 4Χ1. 
** Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 27,28 και 29 Οκτωβρίου. Η δεύτερη για τις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου και η τρίτη για τις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.