Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητής βρήκε 9.700 ευρώ και τα παρέδωσε...


Υπόδειγμα τιμιότητας αποδείχτηκε ένας 17χρονος μαθητής  ο οποίος βρήκε σε καφετέρια μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του.
Συγκεκριμένα ο μαθητής εντόπισε στην τουαλέτα καφετερίας στο κέντρο της Πάφου, τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό 9.700 ευρώ και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη, ενός Τσέχου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην πόλη. 
Ο μαθητής, αφού ενημέρωσε την Αστυνομία, παρέδωσε τα χρήματα και τα έγγραφα στον ιδιοκτήτη τους. Σε δήλωση του στο ΡΙΚ ο νεαρός μαθητής  δήλωσε ότι σκέφτηκε είπε πως τα χρήματα ίσως να προορίζονταν για τη θεραπεία ενός παιδιού ή για να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ(!!!) ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ....Τωρα ομως ειναι που και να θελει, δε θα γινει ποτε ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.....Μετα απο αυτο δε θα τους κανει ...γιατι ειναι σκληρη δουλεια και η πολιτικη δε θελει τιμιους και ευαισθητους ανθρωπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.