Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαϊκάλης και Μητρόπουλος: Εκτός ο πρώτος... κομμένος ο δεύτερος!


Και επίσημα εκτός ψηφοδελτίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι Παύλος Χαικάλης, εξαιτίας του σκανδάλου με την offshore εταιρία.
Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος έδωσε εξηγήσεις για το θέμα, ωστόσο, ο κ. Καμμένος θεώρησε πως θα ήταν καλύτερο να τεθεί εκτός της εκλογικής μάχης. 
Αυτό διότι το ζήτημα με την offshore εταιρεία, που προέκυψε θα άφηνε σκιές στο κόμμα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής θα έπρεπε να δώσει λύσεις. Να θυμίσουμε, πως ο κ. Χαικάλης είχε εκλεγεί στο υπόλοιπο Αττικής.

ΣΥΡΙΖΑ: Προτείνουν να «κοπεί» ο Μητρόπουλος από τα ψηφοδέλτια 


Σε μη εκλόγιμη θέση θα τοποθετηθεί ο Αλέξης Μητρόπουλος αν υπερισχύσει η εισήγηση της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ προς την ηγεσία του κόμματος.
Η «σολομώντεια λύση» που δόθηκε – για την ακρίβεια που προτείνεται – στον Αλέξη Τσίπρα είναι να μην συμπεριλάβει τον Αλέξη Μητρόπουλο σε εκλόγιμη θέση αλλά να τοποθετηθεί στην τελευταία, εφόσον το επιθυμεί, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του με την φοροδιαφυγή. 
Μάλιστα προτείνεται ότι αν μέχρι την επόμενη Παρασκευή – οπότε πρέπει να έχουν κατατεθεί τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ υπάρξει λύση για την υπόθεσή του τότε μπορεί να αναθεωρηθεί η πρόταση αυτή. Σε κάθε περίπτωση, η Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ αύριο Σάβαβατο, θα εγκρίνει τις υποψηφιότητες, ωστόσο η εισήγηση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος, είναι αρνητική.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής
«Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο σ. Αλέξης Μητρόπουλος. Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί».












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.