Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η Βάγια, η Αναστασία και ο Κωνσταντίνος καθάρισαν (φωτο)


Περιδιαβαίνοντας σήμερα το πάρκο των Καταρρακτών διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση ότι οι διάδρομοί του έλαμπαν από καθαριότητα.
Ακόμη και τα κιτρινισμένα, λόγω εποχής φύλλα είχαν με επιμέλεια καθαρισθεί, δίνοντας στον επισκέπτη μια άριστη εντύπωση για την περιοχή. Και επειδή η προσπάθεια αυτή έχει και τους συντελεστές της, θεωρούμε υποχρέωσή μας να αναφερθούμε σε αυτούς στη Βάγια, στην Αναστασία και στον Κωνσταντίνο δηλαδή και να τους ενισχύσουμε συγχαίροντάς τους. 
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους:                

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Πράγματι η πόλη λάμπει. Μπράβο στους εργαζόμενους στον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλη δουλεια μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σήμερα??? πήγατε σαββατοκύριακο να δείτε τι γίνεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Emeis file 8:47 eimaste kathe proi ekei kai kamoume ti douleia mas (opos kai ola ta paidia pou ergazontai eite sta 5mina, eite ston ergolavo). E kapoia stigmi prepei na pame kai spitia mas. An den sas aresei to pos ginete I poli meta pou tha sxopasoume, mporeite na arxisete na petate ta skoupidakia sas tin epomeni fora mesa ston kado, I na peite dio koubentes s'auton pou den to kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα φιλε μου ..πρωτα απο ολα για να εκτιμησουμε την προσπαθεια τη δικη σας και τον κοπο σας, θα πρεπει να αποκτησουμε την πολυποθητη παιδεια και τον αυτοσεβασμο μας.και να αρχισει πλεον να εφαρμοζεται ελεγχος οχι μονο σε σας απο τους εκαστοτε προισταμενους σας, διοιηκητικους και πολιτικους, αλλα και να πεφτουν προστιμα σε οσους δεν συμμορφωνονται, κατα κορον!!.οταν θα γινει αυτο τοτε θα φανει η δουλεια σας και το πιο μονιμο αποτελεσμα στην πολη..υπομονη ..συνεχιστε ετσι εσεις.καλο κουραγιο και μπραβο σας..

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.