Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το σχόλιο της Σταματίας Βλαϊκούδη για την καταγγελία Πριβαρτιτσάνη‏


Να παραιτηθεί εδώ και τώρα....για λόγους ηθικής τάξης! Να γελάσω ή να κλάψω; Να παραιτηθεί, επειδή "έσκυψε" πάνω στη συνεχιζόμενη ψυχοσυναισθηματική ομηρία των συναδέλφων της πρώην σε διαθεσιμότητα.
Που ήσασταν αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Δ.Σ της ΔΑΚΕ και όχι μόνο, να καταδικάσετε την απαράδεκτη δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ και των άλλων παρατρεχάμενων περί των άχρηστων επαναπροσληφθέντων συναδέλφων σας; Αιδώς Αργείοι! Και μόνο το περιεχόμενο του ψηφίσματος έπρεπε να αναστείλει την όποια πικρία πιθανόν έχετε ή την όποια κομματική αντιπαράθεση με την Πρόεδρο της Α' ΕΛΜΕ, την οποία δεν γνωρίζω προσωπικά, αλλά εκτιμώ ιδιαίτερα το έργο της! Και για την ιστορία κύριοι της ΔΑΚΕ σας παραθέτω μερικές μόνο από τις κυνικές δηλώσεις των εκπροσώπων σας, οι οποίες προσβάλλουν με χυδαίο τρόπο όχι μόνο τους πρώην σε διαθεσιμότητα συναδέλφους σας, αλλά σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα. Μεϊμαράκης: "Εμείς λέγαμε όχι στους άχρηστους στο δημόσιο και ο ΣΥΡΙΖΑ τους επαναπροσέλαβε"
Άδωνις: "Ισοδύναμο για τη μη φορολόγηση των αγροτών είναι η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου"
Αρβανιτόπουλος: "Είμαι υπερήφανος για το έργο μου στο Υπουργείο Παιδείας". Θέλετε κι άλλα; Με όλο το σεβασμό, εκπλήσσομαι για την ευαισθησία που σας διακρίνει κύριοι της ΔΑΚΕ! Με όλο το σεβασμό και με όλη την αγανάκτηση για την αντισυναδελφικές σας πρακτικές!
Σταματία Βλαϊκούδη
Υποδιευθύντρια 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ντροπη μωρε παιδια ακόμα να στηριζουμε παλιά κόματα.Ε φτανει πια.Τοσα περασαμε εξ ααιτιας τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.