Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κόβει πλέον το ρεύμα η ΔΕΗ σε μπαταχτσήδες


Έντονη κινητικότητα επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο μέτωπο των ανεξόφλητων οφειλών της ΔΕΗ ενώ για πρώτη φορά μετά από ένα μακρύ χρονικό διάστημα αδράνειας, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει εντολή καταρχάς να προβαίνουν σε ενημερώσεις προς τους υπερήμερους πελάτες και στη συνέχεια να προχωρούν τις ενέργειες για την αποκοπή των μετρητών.
Η πρακτική αυτή φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αποδίδει τους πρώτους καρπούς αφού υπό τη δαμόκλειο σπάθη της διακοπής, μεγάλος αριθμός οφειλετών προχωρά σε ρύθμιση και διευθέτηση των οφειλών του. Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ στο σαφάρι που έχει ξεκινήσει για να εντοπίσει μεγαλοοφειλέτες, αξιοποιεί το νέο ηλεκτρονικό σύστημα SAP προκειμένου να συγκρίνει τετραγωνικά με καταναλώσεις σε συνδυασμό με το ιστορικό του πελάτη. Έτσι ήδη εντοπίστηκαν αρκετοί πελάτες που απλώς αξιοποίησαν τη συγκυρία της κρίσης προκειμένου να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος.
Συνολικά έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες εβδομάδες πάνω από 30 περιπτώσεις οικιακών μεγαλοοφειλετών με μεγάλα ακίνητα άνω των 250 τμ σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οι οποίοι μετά τις οχλήσεις, στη συντριπτική τους πλειοψηφία προχώρησαν σε διακανονισμούς.
Πηγή: capital.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. "Μπαταχτσήδες" οι εξαθλιωμένοι από τα μνημόνια και την ανεργία; Δεν ντρέπεστε καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.