Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίδρυση Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών


Αύριο Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας πραγματοποιείται η ιδρυτική συνέλευση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
   Όπως προανήγγειλε με σχετική ανακοίνωσή του προ ημερών ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, υλοποιείται η προσπάθεια δημιουργίας και λειτουργίας ενός φορέα, που θα παρέχει βοήθεια στο δύσκολο έργο των λειτουργών υγείας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.
Μάλιστα ως πρώτος στόχος τέθηκε η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά και δωρεά ενός Αξονικού Τομογράφου, καθώς ο υπάρχων δεν λειτουργεί πάνω από δύο χρόνια, προκαλώντας ένα τεράστιο ρήγμα στην ασφαλή παροχή υπηρεσιών υγείας σε δύσκολα και επείγοντα περιστατικά.
   Καλούνται όλοι οι κάτοικοι, οι πολίτες και οι φορείς των Γιαννιτσών και του Δήμου Πέλλας, να δώσουν το παρόν τους στην ιδρυτική αυτή συνέλευση και να στελεχώσουν την προσπάθεια για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Η παρουσία και η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη. Το Νοσοκομείο μας, είναι δικό μας και αξίζει να το κρατήσουμε και να το βελτιώσουμε. Με λίγη προσπάθεια και με μικρή προσφορά από όλους μας, μπορούν να μαζευτούν και να γίνουν πολλά. Η δημόσια υγεία είναι το σημαντικότερο κοινωνικό αγαθό και οφείλουμε όλοι μας να την προστατεύσουμε και να την αναβαθμίσουμε, με εθελοντισμό, με προσφορά, με αυτοοργάνωση. Κόντρα και σε πείσμα αυτών που θέλουν να την διαλύσουν και να την ξεπουλήσουν.  

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΞΥΝΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Πολυ καλα κανετε αλλα μην τρελλαθουμε εχετε και παραπονα για τις υποδομες του νοσοκομειου εχουν ξοδευτει εκατονταδες χιλιαδες ευρω με ξενοδοχειακους εξοπλισμους τυφλα να εχει ο αστερας βουλιαγμενης, αξονικους μαγνητικους και χιλια δυο και μαλιστα σε βαρος ομορων νοσοκομειων που δεν εχουν τα στοιχειωδη...μην παραπονιεστε γιατι ειχατε παντα τους βουλευτες του νομου κοντα σας αλλιως δεν θα βλεπατε τετοιο κτιριο μιση ωρα απο τη θεσσαλονικη, και που μονο καποια τμηματα του λειτουργουν καλα τα υπολοιπα η εκλεισαν οπως η ψυχιατρικη η υπολειτουργουν οπως η χειρουργικη το αναισθησιολογικο κλπ. Τυχαινει να γνωριζω απο κοντα τις χρηματοδοτησεις για τα εργα αυτα και σας πληροφορω ειναι σκανδαλο ΟΛΑ για ενα νοσοκομειο απο τη στιγμη που και τηςΕδεσσας στεναζει απο ελλειψεις...μηπως καποιοι σκοπευουν να το απαξιωσουν;; Και ετσι να το κλεισουν οπως εγινε με ΝΑΟΥΣΑ? Καθιστε καλα γιατι θα βρειτε κοσμο μπροστα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΑΜΠΑ ΜΙΛΑΣ.
      ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΑ, ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ.
      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
      ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.
      ΣΠΕΙΡΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ, ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ, ΕΝΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ;
      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.

      ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΤΟΣΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΥΠΗΡΧΡΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 30 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;
      ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ Κ.ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ;

      ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΕΜΑΤΟΙ ΧΑΡΑ, ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΑΔΩΝΙ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΝΩΘΕΝ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

      ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΝΟΣΗΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ;

      ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΝΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΠΕΤΑ

      Διαγραφή
  2. Ποσα ξέρετε εσεις οι 2 Εδεσσαιοι !!!! Ετσι βγαλτε ολοι την κακία προς τους πολιτες των Γιαννιτσων. Ενας Δημος οπως ειναι ο δημος Πελλας πολυ μεγαλυτερος απο την Εδεσσα και εξυπηρετει ασθενεις απο ολους τους ομορους δημους.αλλα και νομους.
    Με τετοια επιχειρηματα πατε στα υπουργεια και γλειφετε τους υπουργους ??? Ετσι. Ειστε της λογικης να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.Αυτη η κατσικα του γειτονα εφαγε την Ελλαδα....!!!

    Σαν δεν ντρεπομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.