Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη δημοτικός σύμβουλος της Καβάλας για κακοποίηση σκύλου (βίντεο)


Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου να κακοποιεί με βάναυσο τρόπο τον ίδιο τον σκύλο του.
Ο 68χρονος δημοτικός σύμβουλος φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα ξύλινο μπαστούνι και με αυτό να χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα το σκυλί, που ήταν δεμένο στην αυλή του σπιτιού του.
Στο βίντεο, το ζώο φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο και τον 68χρονο να το βρίζει και να του φωνάζει «φά το», θέλοντας προφανώς να το αναγκάσει να φάει φαγητό, που δεν ήθελε.
Στο σημείο της κακοποίησης σπεύδουν τρεις γυναίκες που σταματούν την κακοποίηση του σκυλιού, αποτρέποντας τον 68χρονο να το χτυπάει.
Το σκυλί φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή του ματιού, ενώ ο κτηνίατρος που το εξέτασε είπε πως το σκυλί είναι τρομοκρατημένο.
Ο 68χρονος συνελήφθη στην Τοπική Κοινότητα Μελισσοκομείου του Δήμου Παγγαίου από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης.
Δείτε το βίντεο:
Βίντεο:kavalanews
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ποτε θα συληφθει και κανενας βο(Υ)λευτης για τγ συστηματικη "κακοποιηση" του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ???? Εναν τουλαχιστο προδοτη!!!....καποιον"ΕΦΙΑΛΤΗ"!!!.. Τοσοι ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.