Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Αρκετός κόσμος και σήμερα στην Λουτρόπολη (φωτο)


Οι καλές καιρικές συνθήκες, η αργία της Κυριακής, και οι ομορφιές των Λουτρών-Λουτρακίου-Πέλλας, λειτούργησαν σαν μαγνήτες για μία ακόμη φορά για τους επισκέπτες.
Συγκεκριμένα, από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή 13/9, Ι.Χ αυτοκίνητα, αλλά και δεκάδες Λεωφορεία, ανηφόριζαν προς τη Λουτρόπολη της Αλμωπίας, για να απολαύσουν μία από τις τελευταίες καλοκαιρινές Κυριακές, την φύση και το μπάνιο τους στις πηγές, αλλά και να γευτούν τις λιχουδιές και τα πιάτα στις υπαίθριες ταβέρνες της περιοχής.
 Παρόντες όπως πάντα, λίγο πριν την είσοδο της  Λουτρόπολης, οι συμπαθείς μικροπωλητές από την περιοχή, πουλώντας την πραμάτεια τους, ο  σαξοφωνίστας, που διασκεδάζει τους περαστικούς, αλλά και ο γνωστός επαγγελματίας ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Λουτράκι-Πέλλας, Καλοφαγάς, πάντα επί το έργον.
Εύλογες μάλλον οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα των επισκεπτών για τους υπεύθυνους του χώρου, από την εικόνα που αντίκριζαν στην περιοχή της πισίνας, από το συμπαθές πιθανώς άρρωστο τετράποδο, (αρκετοί το θεωρούσαν μάλιστα και νεκρό), αφού δεν έφευγε από τη θέση του,  καταλαμβάνοντας το  μικρό δρομάκι, εμποδίζοντας την διέλευση των λουομένων και ειδικότερα των μικρών παιδιών. 
By Sakis



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.