Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τουρνουά μπάσκετ "Σταύρος Άντζιος" στην Αριδαία


Ο Φ.Ο.Αριδαίας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του Σταύρου Άντζιου, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας, με τη συμμετοχή των ομάδων του ΓΑΣ Έδεσσας, του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και του ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης.
Στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού θα κληρωθεί ένα τάμπλετ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Αριδαίας, για την αγορά αθλητικού υλικού. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 26/9
18:30  Φ.Ο.Αριδαίας - ΓΑΣ Έδεσσας
20:00  ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης
Κυριακή 27/9
11:00 Μικρός τελικός
13:00 Μεγάλος τελικός
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. μονο 20 χρονια μετα 14/9/95 !!!σταυρακη δεν σε ξεχναμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στη νέα διοίκηση μπάσκετ του ΦΟΑ για την αναγνώριση σε έναν αδικοχαμένο παίκτη και νέο της Αλμωπίας. Έστω και μετά από είκοσι ακριβώς χρόνια γίνεται κάτι στη μνήμη του. Αθάνατος φίλε Σταύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΤΖΙΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΠΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πεις για μια ζωη βγαλμένη σαν απο ταινία με τραγικό τέλος? Και πέρασαν 20 χρόνια... Μπράβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν και το υλοποιούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.