Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γυμνόστηθες Femen διέκοψαν ομιλία μουσουλμάνων ιμάμηδων (βίντεο)


Γυμνόστηθες Femen διέκοψαν το Σάββατο την ομιλία μουσουλμάνων ιμάμηδων κατά τη διάρκεια συνεδρίου που διεξαγόταν κοντά στο Παρίσι και είχε ως θέμα το ρόλο των μουσουλμάνων γυναικών.
Οι δύο γυναίκες απομακρύνθηκαν βίαια.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των Femen Ιννα Σεβτσένκο, οι δύο ιμάμηδες εκείνη την ώρα εξηγούσαν τη θέση του Ισλάμ ως προς το «εάν θα πρέπει οι σύζυγοι να χτυπούν τις μουσουλμάνες γυναίκες τους ή όχι». Οι δύο ακτιβίστριες, ηλικίας 25 και 31 ετών, που έως τότε προσποιούνταν πως παρακολουθούσαν το συνέδριο, έσκισαν τις κελεμπίες που φορούσαν και ανέβηκαν στη σκηνή. Στα σώματά τους είχαν γράψει «κανείς δεν είναι ιδιοκτήτης μου» και «είμαι ο δικός μου προφήτης».
Άρπαξαν τα μικρόφωνα και φώναξαν φεμινιστικά συνθήματα στα αραβικά και τα γαλλικά, προτού άντρες της ασφαλείας τις κατεβάσουν από τη σκηνή. Σύμφωνα με την εκπρόσωπό τους, πολλοί άντρες φώναζαν «βρώμικες πόρνες» και «σκοτώστε τες». Οι δύο γυναίκες αν και προσήχθησαν από την αστυνομία, αφέθησαν ελεύθερες λίγες ώρες αργότερα, χωρίς προς το παρόν να τους απαγγελθούν κατηγορίες, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.
Δείτε το βίντεο:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.