Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

NYTimes: Η Ελλάδα ειρωνεύεται τη Μέρκελ με αφορμή το σκάνδαλο Volkswagen


Με ένα σκίτσο που δείχνει την Ελλάδα ως ποδηλάτη να «ειρωνεύεται» τη Γερμανία και την καγκελάριο Μέρκελ που επιβαίνει σε αυτοκίνητο της Volkswagen που εκπέμπει ρύπους, σχολιάζουν οι New York Times το σκάνδαλο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στο σκίτσο, ένας φτωχός Έλληνας που κρατά ένα ποδήλατο έχει σταματήσει δίπλα στο αυτοκίνητο που μεταφέρει τη Μέρκελ, λέγοντας ειρωνικά: «Δηλαδή εσείς κλέβατε και λέγατε ψέματα και η Ευρώπη θα πληρώσει το τίμημα;»
Ο σκιτσογράφος Πάτρικ Τσαπάτε αναφέρεται προφανώς στις κατηγορίες που εκτόξευε η Γερμανία και άλλες χώρες προς την Ελλάδα, την οποία κατηγορούσαν για εξαπάτηση λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να πληρώσει η Ευρώπη τον λογαριασμό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μαλιστα, οπως αποκαλυπτουν, απο το 2013 γνωριζαν οι αρμοδιοι για το σκανδαλο...ωστοσο σιωπουσαν γιατι οι ΕΥΡΩ-ΠΕΗ και μαλιστα τα ΓΕΡΜΑΝΑ ειναι τα μεγαλυτερα ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ισπανοι εχουν την προθεση να ζητησουν επιστροφη επιδοτησεων απο τη SEAT (θυγατρικη της VW)...για τα παραποιημενα οχηματα που κατασκευασαν....Οι δικοι μας οι 300 "Βρυκολακες"...αφου μονο το αιμα μας πινουν...θα κανουν κατι για την εξαπατηση μας, -τοσο ως χωρα οσο και ως κατοχοι ιχ- αλλα και για τη μολυνση που προκαλουν αυτα στο περιβαλλον μας???...η παλι θα μας πουνε να μαζευουμε μπουκαλακια!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΑΣΟ.
      ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΒΑΝΜΠΙΡ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΖΙΜΕΝΣ, ΧΟΤΙΦ, Κ.Λ.Π, ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΙΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΝΗΜΟΜΙΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ.

      ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.