Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εικόνα της Α1 Kατηγορίας ΕΠΣ Πέλλας τις πρώτες τρεις αγωνιστικές


Έχοντας ολοκληρωθεί και η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας,  έχουμε μια πρώτη εικόνα για τις αποδόσεις των ομάδων.
Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η ομάδα του Εδεσσαϊκού που δεν έχει καταφέρει ακόμη να γευτεί την χαρά της νίκης και βρίσκεται χαμηλά στην θέση της βαθμολογίας. Την κούρσα οδηγούν ο Ηρακλής Άσπρου και ο Αλμωπός Αριδαίας, που φιγουράρουν αήττητοι στην κορυφή και οι δύο ομάδες στο περσινό πρωτάθλημα πρωταγωνίστησαν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, παλεύοντας για την άνοδο. 
Ακολουθει η νεοφώτιστη ομάδα έκπληξη του Άρη Αμπελειων με 7 βαθμούς,  έχοντας 2 νίκες και μια ισοπαλία. Στη συνέχεια η Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον Μ. Αλ. Πέλλας με 6 βαθμούς, Εθνικός και Πρόμαχοι με 4, Εξαπλάτανος και Μάνδαλο με 3 και από 1 βαθμό μετρούν Εδεσσαϊκός και Άψαλος, οι οποίο μάλιστα έρχονται αντιμέτωποι και στην ερχόμενη αγωνιστική(4η), χωρίς βαθμό η Δόξα Ριζού και στους -4 η ομάδα των Γαλατάδων που δεν κατέβασε ομάδα.
Την καλύτερη επίθεση την διαθέτει ο ΑΡΗΣ Αμπελειών με 14 τέρματα και στην δεύτερη θέση η Αναγέννηση Γιαννιτσών με 9, ενώ ακολουθεί ο Ηρακλής Άσπρου και ο Άρης Λουτρακίου με 8.
Χειρότερη επίθεση έχει ο Εδεσσαϊκός που δεν έχει σκοράρει ακόμη και η Δόξα Ριζου με 1 τέρμα.
Καλύτερη άμυνα διαθέτει ο Αλμωπός Αριδαίας που δεν έχει δεχτεί γκολ και ακολουθει με 1 τέρμα παθητικό το Άσπρο και ο Εδεσσαϊκός.
Χειρότερη άμυνα η Δόξα Ριζου που έχει δηχθεί 15 τέρματα και η Δόξα Μανδάλου 11.
Ο αγώνας που ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική είναι αυτός του Άρη Αμπελειών που υποδέχεται τον Ηρακλή Άσπρου.
Επίσης δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών όπου η Αναγέννηση αντιμετωπίζει τον Μ.Αλ. Πέλλας.
Ενώ ο Εδεσσαϊκός υποδέχεται τον Όλυμπο Αψαλου
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.