Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εικόνα του 2ου ομίλου της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Πέλλας μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές


Συμπληρώθηκε και η 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α Kατηγορίας με την Δόξα Μελισσίου και τον Μ. ΑΛ. Αρσενίου να απολαμβάνουν την κορυφή αήττητοι με 3 νίκες.
Αμέσως μετά ακολουθεί η νεοσύστατη ομάδα της Δόξας Π. Μυλοτόπου με 7 βαθμούς.  Στη συνέχεια με 6 βαθμούς η Νίκη Αξού και η ΑΕΚ Καρυώτισσας, από 4 βαθμούς έχουν το Σταυροδρόμι, ο Ν. Μυλότοπος και ο ΑΡΗΣ Παλαιφύτου. Ακολουθούν με 3 βαθμούς Δροσερό,  Δαμιανό και Ασπίδα Γυψοχωρίου και με 2 βαθμους η Ν. Πέλλα, χωρις βαθμούς ο ΠΑΟΚ Αραβησσού και ο Φίλιππος Γιαννιτσών, ενω -6 έχει ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.
Την καλύτερη επίθεση διαθέτει η δυνατή ταξιαρχία του Κώστα Αλεξανδρίδη για λογαριασμό του Αρσενίου έχοντας πετύχει 12 τέρματα και ακολουθεί η Δόξα Μελισσίου του Σάκη Δημτσούδη με 11.
Χειρότερη επίθεση έχει η ομάδα του Πενταπλατάνου, με τον ΑΡΗ Παλαιφύτου έχοντας βρει δίχτυα μόνο μία φορά .
Καλύτερη άμυνα διαθέτει η ΝΙΚΗ Αξού που διατηρεί το μηδέν στα δίχτυα της, ακολουθώντας το Μελίσσι, ο Π. Μυλότοπος και το Σταυροδρόμι με 1 τέρμα παθητικό.
Χειρότερη άμυνα διαθέτει η ομάδα του Γυψοχωρίου έχοντας δεχθεί 12 γκολ.
Ενόψει της 4ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακου ξεχωρίζει το παιχνίδι στον Π. Μυλότοπο όπου η τοπική Δόξα υποδέχεται την πρωτοπόρο Δόξα Μελισσίου.
Ενώ πόλο έλξης αναμένεται να αποτελέσει και το γειτονικό ντέρμπι της Νίκης Αξού με τον Ν. Μυλότοπο.
Ο ΑΡΗΣ Παλαιφύτου θα προσπαθήσει αν κερδίσει το χαμένο έδαφος αντιμετωπίζοντας στην έδρα του τον ΠΑΟΚ Δαμιανού.
Επιμέλεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.