Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Μελισσίου – Μ.Α. Ν. Πέλλας 3-0


Η  πρωτοπόρος της Α΄ κατηγορίας ( 2ος ‘ομιλος), συνεχίζοντας τη νικηφόρα προέλασή της, την 3η αγωνιστική, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, πέρασε πολύ εύκολα την αντίσταση του Μ. Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας με σκορ 3-0.
Με την έναρξη του αγώνα  και μόλις στο 3΄ ο Ρομάντσης, εκμεταλλευόμενος, λάθος αμυντικού, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ, έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια το παιχνίδι καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένας διαρκής μονόλογος της τοπικής ΔΟΞΑΣ, η οποία έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά διπλασίασε τα τέρματά της στο 42΄ μετά από αξαιρετική συνεργασία όλης της επιθετικής γραμμής και αριστερό πλασέ του Σέλγκου.
Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ χωρίς να πιάνουν ιδιαίτερη απόδοση, να χάνουν ευκαιρίες, με αποκορύφωμα ένα μοναδικό τετ α τετ, του Κοπάτση στο 88΄. Προηγουμένως στο 75΄ με αριστοτεχνικό συνδυασμό Χαρμάνα - Μαμή, ο δεύτερος κεραυνοβόλησε το τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων γράφοντας το τελικό 3-0.
Άριστη η διαιτησία του κ. Βαμβακά και των Βοηθών.
 Από τους νικητές, διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Χαρμάνας, Ρομάντσης, Ραμπούσης, Κέρτος, Φαβας, Σέλγκου και Βερβελές.
Σύνθεση νικήτριας: (Ντιμτσούδης Σ) Δομτσκούδης, Βιάνας, (Δούμος) Ραμπούσης, Φωστηρόπουλος, Κέρτος, Σωτηριάδης (Φάβας) , Βερβελές, Μαμής, Ρομάντσης, Σέλγκου, Χαρμάνας (Κοπάτσης).
Β.Π.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.