Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τιμούν τα θύματα των Τεμπών


Σε μία συμβολική κίνηση, που δυστυχώς σπανίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα μεταξύ των...δυνατών, αποφάσισαν να προβούν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.
    Όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. Την Κυριακή συπληρώνονται ακριβώς 16 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους έξι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.
    Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στο περσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, στην Τούμπα, που συνέπεσε με τη «μαύρη επέτειο» της Θύρας 7, ο «Δικέφαλος» δεν είχε κάνει δεκτό αίτημα των Πειραιωτών να μπουν στο γήπεδο οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές με πανό που θα έφερε μήνυμα για τα θύματα. Οι γηπεδούχοι είχαν υποστηρίξει ότι ήθελαν μεν να τιμήσουν τα θύματα, αλλά ότι ήταν πιο φρόνιμο να μην μπει στο γήπεδο πανό με το σήμα του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.