Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Δόξα Μελισσίου πήρε το ντέρμπι 1-0 τον Μ.Α. Αρσενίου


Το πολύτιμο τρίποντο της νίκης σ έναν πολύ σημαντικό αγώνα, πήρε δύσκολα η ομάδα της Δόξας Μελισσίου, στο Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Α Κατηγορίας.
Το παιχνίδι λόγω της θέσεως και των δύο ομάδων είχε ιδιαίτερη σημασία, οπότε και οι δυο αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας συνεχόμενος εκνευρισμός ανάμεσα στους παίκτες, ο οποίος κυριάρχησε θα λέγαμε καθ όλη την διάρκεια του αγώνα,  με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολύ δυνατές μονομαχίες και πολύ συχνά εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.
Οι δυο αντίπαλοι ισότιμοι στη δύναμη και στην απόδοση θα λέγαμε, αφού αγωνίστηκαν σκληρά έχοντας το παιχνίδι μοιρασμένο από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν στα σημεία, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, για το οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα στον διαιτητή Θεολόγου, ότι ο παίκτης ήταν σε θέση οφ σαιτ.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Κώστα Αλεξανδρίδη, με περισσότερες αντοχές, πίεσαν τους γηπεδούχους με πολύ συχνές επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα,  με κορυφαία ευκαιρία να πετύχουν γκολ σε πέναλτι που τους δόθηκε, το οποίο απέκρουσε ο 16χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Τάσος Δομουκτσίδης, που στο παιχνίδι αυτό αναδέχθηκε και κορυφαίος για την ομάδα του.
Σπουδαία εμφάνιση του σκληροτράχηλου αμυντικού Νικηφόρου Ιγνατιάδη του Αρσενίου, που έκανε το όνομα του να συζητιέται πολύ έντονα στις κερκίδες.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ 
Στο 25 ' ο πορτιέρο του Αρσενίου Κάμπαλης διώχνει δύσκολα την μπάλα σε κοντινό σουτ του Μουρατίδη.
Στο 27 ' σε ανύποπτη φάση αντεπίθεσης, ο Ρομάντζος κλέβει την μπάλα στρώνει στον Χαρμάνα, που βγαίνει σε τετ α τετ με τον Κάμπαλη και πλασάροντας στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας έτσι και το μοναδικό γκολ του αγώνα 1-0.
Στο 68' εκπληκτικό σουτ του Γιάννη Πολατίδη η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μουρατίδης ανατρέπει τον Γκότση, ο διαιτητής υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι . Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μάριος Γάτσος, όμως ο Δομουκτσίδης κατέβασε ρολά πέφτοντας από την σωστή μεριά, κρατώντας το μηδέν στα δίχτυα του.
Στο 85' ο Γιαννης Σωτηριάδης θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδος του, όταν η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Η διαιτησία των Θεολόγου, Δέλιου, Μήτρου, ελέγχεται για την φάση του γκολ .
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ (ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΤΣΟΥΔΗΣ)ΔΟΜΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΡΑΜΠΟΥΣΗΣ ΚΕΡΤΟΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΡΒΕΛΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ (87' ΔΟΥΜΑΣ) ΡΟΜΑΝΤΖΟΣ (77' ΣΕΛΓΚΟΥ) ΧΑΡΜΑΝΑΣ(89' ΒΙΑΝΑΣ) ΦΑΒΑΣ.
Μ.ΑΛ ΑΡΣΕΝΙΟΥ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ) ΚΑΜΠΑΛΗΣ ΛΑΣΚΑ ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ(80' ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ) ΓΑΤΣΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ (85' ΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΟΣΗΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ(72'ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) .
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.